Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. Hasičský dětský den

8. 9. 2012

 

Hned na začátku bych rád poděkoval sponzorům a všem, kteří se podíleli jakýmkoliv způsobem na dětském dnu. Jen díky vám mohly mít děti neopakovatelné zážitky a mohli jsme přivést děti z dětského domova, aby si to u nás pořádně užily.
DĚKUJI
 
Přípravy na hasičský dětský den se již plánují od února a ukončení je v měsíci říjnu. Celá akce je založena na financování z peněz dobrovolných hasičů z Kněžmosta a sponzorů.
Teď již k samotnému hasičskému dětskému dnu. Začali jsme ve 12 hodin hrami pro děti, v tomto čase jsme stihli ještě ukázat práci hasičů ze Škody Auto, leteckou bitvu modelů letadel, ukázku Zumby, tankovou bitvu a pro děti jsme udělali obrovský kopec pěny. Potom nastoupila zpěvačka Petra Černocká, která vtáhla do svého vystoupení nejen děti, ale i dospělé. Po ní přišli na podium dětské mažoretky Kopretinky a taneční vystoupení taneční skupiny Unser Dencer. Opět jsme pro děti udělali dětskou tombolu a také jsme předali několik dárků dětem z dětského domova. Následoval seskok parašutistů. Poprvé jsme mohli také představit ukázku agility. Z čistého nebe se najednou vynořila historická letadla. Opět na scénu přišla ukázka zásahu hasičů ve volné výšce. Následovalo šermířské vystoupení Pánů z Michalovic. Nakonec jsme nastoupili sami před publikum a předvedli jsme zásah na hořící vůz. Na požádání rodičů jsme ještě udělali podruhé velký kopec pěny.
Během dne byly připraveny atrakce, nafukovací hrad a skluzavka, jízda ve čtyřkolce, laserová střelnice armády ČR. Mohli jste zhlédnout hasičskou, policejní vojenskou techniku. Také přijely dakary Liaz a Tatra, mohli jste si prohlednout nové pásové traktory a nejmodernější sanitní vůz.
Také jsme letos měli připravený přelet vojenských letounů JAS 39 Gripen, jelikož u této ukázky není výsledek vždy jistý, tak jsme to nadávali na plakáty. Bohužel, až v sobotu jsme se dozvěděli, že odpovědná osoba nepustí kvůli technické závadě letadla do vzduchu. Tak bych se rád všem omluvil za neuskutečněný přelet, snad někdy příště.
Tak takový byl hasičský dětský den pořádaný spolkem dobrovolných hasičů v Kněžmostě.

Pokud jste na námi pořádaném dětském dnu fotitli nebo natáčeli a jste ochotni se s vaším materiálem podělit. Prosím ozvěte se nám budeme rádi za jakékoli foto či video.

 

Náhledy fotografií ze složky Dětský den 2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šance

(Ellis, 18. 3. 2013 13:53)

Děcka, pozorte. Všichni mluví o tom, že se objevila nová forma přivýdělku, jak pro ženy, tak pro pány :-) Sama si takto vydělávám už od ledna a je to až neuvěřitelné :) Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak beru takové peníze bez práce. A tohle všechno znám z www.CervenaCerna.cz