Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mikuláš v hasičárně 5. 12. 2009

10. 12. 2009

           V sobotu pátého prosince od čtrnácti hodin se uskutečnil v „Restauraci u Hasičů“ maškarní rej malých čertíků a andílků, který pořádal personál místní restaurace a Sbor dobrovolných hasičů z  Kněžmosta. Pro děti byl připraven zajímavý a bohatý program.

ObrazekDěti s doprovodem se začaly scházet již před druhou hodinou odpolední a začali si zabírat místo odkud budou sledovat pohádku O Zimní zemi, kterou pro děti zahrál divadelní spolek Človíček.

Po skončení pohádky do restaurace zavítal Mikuláš se svým doprovodem v podobě krásného anděla a dvou čertů, kterých se nejdříve většina dětí bála, ale vůbec neměla proč. Poté děti vytvořily zástup před Mikulášem a postupně každé z nich odříkalo básničku nebo zazpívalo písničku, za což byly odměněni sladkostmi.

Když byly všechny zúčastněné děti odměněny, tak začala diskotéka pro nejmenší, do které se zapojili jak rodiče tak i Mikuláš, anděl a čerti. Chvíli před pátou hodinou dohrála poslední písnička a všichni se odebrali do svých domovů.

Myslím, že pro děti byl přichystán pěkný program a všichni domů odcházeli spokojeni. Celá tato akce se uskutečnila jen díky ochotě hrstky lidí.SDH Kněžmost na tuto akci uvolnilo peníze na nákup sladkostí pro děti. Tak nezbývá nic jiného než se těšit na další akci, kterou budeme v příštím roce pořádat pro naše nejmenší. Těšíme se na Vás

 

Náhledy fotografií ze složky Mikuláš v hasičárně 5. 12. 2009