Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čarodějnice 2008

2. 5. 2008

Obrazek         Jak to všechno probíhalo, pro nás začala tahle akce už o týden dřív, kdy jsme dávali dohromady především co všechno a v jakém množství budeme mít v kiosku. V pondělí před čarodějnicemi jsme se sešli v hasičárně na pravidelnou brigádu a dali jsme se do vytváření čarodějnice a zdobení vozu, na kterém vyrazily do průvodu čarodějnice a nakládali jsme na vozík stoly a lavice. V úterý Petr se Zbyškem zajeli nakoupit potřebné věci. Ve středu jsme se sešli u zbrojnice už ve čtyři hodiny naložili věci do avie a vyrazili do důní. ObrazekTam jsme se rozdělili na dvě skupiny z níž se jedna vracela pro zbytek věcí do zbrojnice a druhá se dalo do stavění stanu, stolů a lavic. Když se vrátila druhá skupina vše jsme připravili a vyrazili zpět do zbrojnice, kde jsme nazdobili tatru převlékli se do hasičského. A po půl sedmé vyrazili na náměstí , kde už čekali první účastníci průvodu.

            Na sedmou hodinu na náměstí dorazili i čarodějnice, které ztvárnili členky divadélka Človíček. Na náměstí sehráli pěknou scénku. Po představení nastoupili zpět na jejich povoz  a vydali se do čela průvodu. Celý průvod vyrazil za nimi, průvod uzavírala nazdobená tatra. Po půl hodince jsme do razili na místo pálení. Na vršek hromady jsme zapíchli naší čarodějnici a většina z nás pospíchala do kiosku obsluhovat první velký nápor lidí, který nám v jednu chvíli přišel téměř nekonečný.

            V osm hodin došlo k zapálení ohně a když se ještě víc setmělo začali v okolí Obrazekohně pobíhat děti se zapálenými lampiony. Fronta u kiosku se zmenšila a my si trochu oddechli. Kolem půlnoci se začali lidé rozcházet a my se dali do uklízení. Před odjezdem jsme ještě okolí ohně pokropili vodou a vydali se do hasičárny, kde jsme se převlékli a každý šel domů.

            Myslím, že se nám celá akce povedla a že se na ni všichni, kteří dorazili dobře bavili. A tak už nezbývá nic jiného než se těšit na další rok.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Čarodějnice 2008

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ČARODEJNICE

(DOMINIK, 16. 6. 2009 16:15)

TO JE TRAPÁRNA TO STE TAM NEMOHLI DÁ TO VIDEO