Jdi na obsah Jdi na menu
 


IRON FIREMAN 2012

IRON FIREMAN 2012

  Již podesáté se uskutečnila nejnáročnější mezinárodní hasičská soutěž na světě IRON

 FIREMAN. I náš sbor měl ve startovním poli zastoupení. Dějištěm tohoto atraktivního klání, jež se konalo v sobotu 1. září, byla budova City Empiria a nákupní centrum Arkády Pankrác.

 Této soutěže se túčastnili jak profesionální tak dobrovolní hasiči z naší republiky a také i závodníci z Polska a Maďarska.

  Soutěžící se postupně museli popasovat s těmito disciplínami: roztažení dvou 60ti metrových proudů nezavodněných B proudů, dále následovalo smotání dvou hadic B, které museli být smotány postupně a vloženy do boxu. Po smotání hadic následovalo 8x převalení pneumatiky od nákladního automobilu po té přenos dvou 30ti kylových závaží, přeskok dvoumetrové bariéry. Po bariéře následovalo odtažení 80ti kilové figuríny asi na 30 metrů. Po té znovu přeskok přes bariéru a odnesení závaží zpět. Po těchto disciplínách následoval přesun, během kterého si závodníci nasadili masku od dýchacího přístroje a vydali se do 26 patra budovy City Empiria, kde byl cíl soutěže. závodníci celý zívod museli absolvovat v plné výzbroji, stejně tak jako by jeli k zásahu.

  Tímto bych chtěl poděkovat organizátorům toho těžkého a krásného závodu.

Výsledkovou listinu naleznete zde. Další informce a fotky ze soutěže na stránkách Ironfireman.cz

 

Náhledy fotografií ze složky IRON FIREMAN 2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nadpis

(Pepa, 9. 3. 2013 14:50)

Ahoj, nasel jsemm na netu super stranky s automaty zdarma a jeste ke vsemu pekne sexy babou tam :D mrknete na www.ZdarmaAutomaty.cz a zahrajte si :)

nadpis

(Sandra, 25. 2. 2013 17:11)

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz