Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody 2012

14. 6. 2012

 Na letošní závody jsme vyrazila tři družstva, takže jsme měli v každé kategorii po jednom zástupci.

Prvním útokem letošní soutěže byl útok našich dětí, ale bohužel se společně s nimi nerozeběhla časomíra a tak svůj pokus opakovali. Nakonec obsadily v konkurenci starších dětí krásné páté místo.

Po soutěži dětí, odstartovalo soutěž žen družstvo našich žen.Které svým prvním pokusem nasadily soupeřkám laťku vysoko. Nikomu se jejich čas nepodařilo v prvním kole překonat. Ve druhém kole se podařilo čas ještě vylepšit a holky se mohly radovat z vítězství, které se po roce vrátilo zpět k nám.

Nakonec se rozjela soutěž mužů, opět jsme ji zahajovali my. Bohužel po chybě na rozdělovači jsme si připsali neplatný pokus. Druhé kolo se rozběhlo bez nás, protože většina našeho družstva odjela k požáru do Branžeže, po návratu jsme k našemu druhému pokusu nastoupili nakonec soutěže. I tento náš pokus skončil chybou u rozdělovače a tak jsme obsadili poslední místo bez platného pokusu. Snad se za rok bude dařit více.

Závěrem se sluší poděkovat všem, kteří náš sbor na závody vyrazili reprezentovat a také všem kteří nás na místo přijeli podpořit.